Cazare Constanta, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Constanta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Maryiotis este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Mamaia, Nr. 223, Constanta, Jud. Constanta, 200 m de plaja Marii Negre.

Hotel Austin este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Aurel Vlaicu, Constanta, in apropierea statiunii Mamaia.

Hotel Turist este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:b-dul. Mamaia, nr. 288, Constanta, Jud. Constanta la o distanta de 500 de metri de statiunea Mamaia.

Hotel Capri Constanta este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Mircea cel Batran, Nr.109, Constanta, Jud. Constanta.

Hotelul Guci este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Rascoala 1907, Nr.23,900727, Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Cora este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Mamaia, nr. 201, Constanta, Jud. Constanta,aproape de Delfinariu si Universitatea Ovidius.

Hotel Millenium este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Blvd. Mamaia nr. 135-137, Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Elton este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Nicolae Iorga 25 Constanta, Jud. Constanta.

Hotel New Safari este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Karatzali nr.1, Constanta, Jud. Constanta, in apropierea plajei Modern.

Hotel Megalos este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa :Bdul Mamaia, nr.155,la numai 2 Km de intrarea in statiunea Mamaia.

Hotel Balada Nej este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Constanta, Jud. Constanta, la 10 minute de statiunea Mamaia.

Hotel Scala este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Mamaia nr. 284A, Constanta, Jud. Constanta,la 5 minute de centrul orasului.

Hotel Traian este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in localitatea Constanta, str. M. Kogalniceanu, nr. 36. ultracentral.

Hotel Scorillo este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Tomis, Nr. 68, in centrul orasului.

Hotel Jolie este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Viceamiral Ioan Murgescu, Nr. 42, Constanta, Jud. Constanta, aproape de Bulevardul Mamaia.

Despre Constanta

Constanta

Constanta este localitatea resedinta de judet de langa malul Marii Negre. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul portului Constanta, Muzeul Marii, Muzeul de Arta Populara.