Cazare Constanta, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Constanta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Ferdinand este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, la 100 de metri de plaja Modern.

Hotel Golden Rose este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 700 de metri de malul Marii Negre.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii din Constanta.

Hotel Dali este clasficat cu 3 stele de confort si este situat la numai 100 de metri de plaja.

Hotelul Gmg este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 200 de metri de planetariu si la aproximativ 1 km de statiunea Mamaia.

Hotel Arion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea portului Constanta si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Pacific este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea Academiei Navale Mircea cel Batran.

Hotel Palace RRT este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de metri de plaja Modern, in zona istorica a orasului Constanta.

Hotel Voila este clasificat cu 3 stele de confort  este amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis.

Hotel Zodiac este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa Parcul Tabacaniei, la 15 minute de mers de Mamaia.

Hotel Royal este cotat cu 4 stelede confort si este  amplasat in apropierea statiunii turistice Mamaia  la adresa: B-dul Mamaia nr. 191, Constanta, Jud. la 5 km de centrul Constantei.

Hotel Class este cotat cu 3 stele de confort care pot asigura un maxim de confort si va poate oferi o vacanta linistita. Pozitionat in centrul orasului Constanta la o distanta foarte mica fata de punctele de interes bancar si financiar, la numai 3 km de centrul orasului pe strada Rascoala din 1907 nr.1.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 50 de metri de mare si la 300 de metri de centrul istoric al orasului Constanta.

Hotel Kleyn este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Primaverii, nr 63 A, Constanta, Jud. Constanta.

Pensiunea Rubin este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 4 km de statiunea Mamaia.

Hotel Maryiotis este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Mamaia, Nr. 223, Constanta, Jud. Constanta, 200 m de plaja Marii Negre.

Hotel Austin este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Aurel Vlaicu, Constanta, in apropierea statiunii Mamaia.

Hotel Turist este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:b-dul. Mamaia, nr. 288, Constanta, Jud. Constanta la o distanta de 500 de metri de statiunea Mamaia.

Hotel Capri Constanta este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Mircea cel Batran, Nr.109, Constanta, Jud. Constanta.

Hotelul Guci este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Rascoala 1907, Nr.23,900727, Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Cora este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Mamaia, nr. 201, Constanta, Jud. Constanta,aproape de Delfinariu si Universitatea Ovidius.

Hotel Millenium este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Blvd. Mamaia nr. 135-137, Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Elton este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Nicolae Iorga 25 Constanta, Jud. Constanta.

Hotel New Safari este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Karatzali nr.1, Constanta, Jud. Constanta, in apropierea plajei Modern.

Hotel Megalos este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa :Bdul Mamaia, nr.155,la numai 2 Km de intrarea in statiunea Mamaia.

Hotel Balada Nej este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Constanta, Jud. Constanta, la 10 minute de statiunea Mamaia.

Hotel Scala este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Mamaia nr. 284A, Constanta, Jud. Constanta,la 5 minute de centrul orasului.

Hotel Traian este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in localitatea Constanta, str. M. Kogalniceanu, nr. 36. ultracentral.

Hotel Scorillo este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Tomis, Nr. 68, in centrul orasului.

Hotel Jolie este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Viceamiral Ioan Murgescu, Nr. 42, Constanta, Jud. Constanta, aproape de Bulevardul Mamaia.

Hotelul Cherica este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la intersectia a importante artere ale orasului Constanta, str. Stefan cel Mare si str Mircea cel Batran.

Hotel Emi este cotat cu 3 stele de confort si este situat in Constanta, str. Tudor Vladimirescu nr. 8. Hotelul dispune de 17 spatii de cazare dispuse in 1 apartament, 1 camera triple si 15 camere double.

«1»

Despre Constanta

Constanta

Constanta este localitatea resedinta de judet de langa malul Marii Negre. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul portului Constanta, Muzeul Marii, Muzeul de Arta Populara.