Cazare Constanta, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Constanta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Arion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea portului Constanta si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Elton este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Nicolae Iorga 25 Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii din Constanta.

Hotel Kleyn este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Primaverii, nr 63 A, Constanta, Jud. Constanta.

Pensiunea Rubin este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 4 km de statiunea Mamaia.

Hotel Dali este clasficat cu 3 stele de confort si este situat la numai 100 de metri de plaja.

Hotel Voila este clasificat cu 3 stele de confort  este amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis.

Hotel Class este cotat cu 3 stele de confort care pot asigura un maxim de confort si va poate oferi o vacanta linistita. Pozitionat in centrul orasului Constanta la o distanta foarte mica fata de punctele de interes bancar si financiar, la numai 3 km de centrul orasului pe strada Rascoala din 1907 nr.1.

Hotel Palace RRT este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de metri de plaja Modern, in zona istorica a orasului Constanta.

Hotel Ferdinand este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, la 100 de metri de plaja Modern.

Hotel Zodiac este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa Parcul Tabacaniei, la 15 minute de mers de Mamaia.

Hotel Pacific este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea Academiei Navale Mircea cel Batran.

Hotelul Gmg este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 200 de metri de planetariu si la aproximativ 1 km de statiunea Mamaia.

Hotel Royal este cotat cu 4 stelede confort si este  amplasat in apropierea statiunii turistice Mamaia  la adresa: B-dul Mamaia nr. 191, Constanta, Jud. la 5 km de centrul Constantei.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 50 de metri de mare si la 300 de metri de centrul istoric al orasului Constanta.

«123»

Despre Constanta

Constanta

Constanta este localitatea resedinta de judet de langa malul Marii Negre. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul portului Constanta, Muzeul Marii, Muzeul de Arta Populara.