Cazare Constanta, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Constanta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Turist este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:b-dul. Mamaia, nr. 288, Constanta, Jud. Constanta la o distanta de 500 de metri de statiunea Mamaia.

Hotel Cora este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Mamaia, nr. 201, Constanta, Jud. Constanta,aproape de Delfinariu si Universitatea Ovidius.

Hotel Elton este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la adresa: str. Nicolae Iorga 25 Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Jolie este cotat cu 2 stele de confort si este situat la adresa:Str. Viceamiral Ioan Murgescu, Nr. 42, Constanta, Jud. Constanta, aproape de Bulevardul Mamaia.

Hotel Arion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea portului Constanta si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Ferdinand este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, la 100 de metri de plaja Modern.

Hotel Golden Rose este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 700 de metri de malul Marii Negre.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii din Constanta.

Hotel Palace RRT este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de metri de plaja Modern, in zona istorica a orasului Constanta.

Hotel Voila este clasificat cu 3 stele de confort  este amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis.

Hotel Dali este clasficat cu 3 stele de confort si este situat la numai 100 de metri de plaja.

Hotel Class este cotat cu 3 stele de confort care pot asigura un maxim de confort si va poate oferi o vacanta linistita. Pozitionat in centrul orasului Constanta la o distanta foarte mica fata de punctele de interes bancar si financiar, la numai 3 km de centrul orasului pe strada Rascoala din 1907 nr.1.

Hotel Ibis este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 50 de metri de mare si la 300 de metri de centrul istoric al orasului Constanta.

Hotel Kleyn este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Str. Primaverii, nr 63 A, Constanta, Jud. Constanta.

Hotel Maryiotis este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:B-dul Mamaia, Nr. 223, Constanta, Jud. Constanta, 200 m de plaja Marii Negre.

«123»

Despre Constanta

Constanta

Constanta este localitatea resedinta de judet de langa malul Marii Negre. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul portului Constanta, Muzeul Marii, Muzeul de Arta Populara.