Cazare Constanta, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Constanta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Gmg este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 200 de metri de planetariu si la aproximativ 1 km de statiunea Mamaia.

Hotel Pacific este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea Academiei Navale Mircea cel Batran.

Hotel Zodiac este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa Parcul Tabacaniei, la 15 minute de mers de Mamaia.

Hotel Royal este cotat cu 4 stelede confort si este  amplasat in apropierea statiunii turistice Mamaia  la adresa: B-dul Mamaia nr. 191, Constanta, Jud. la 5 km de centrul Constantei.

Pensiunea Rubin este clasificata cu 4 stele de confort si este situata la 4 km de statiunea Mamaia.

Hotel Balada Nej este cotat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Constanta, Jud. Constanta, la 10 minute de statiunea Mamaia.

Hotel Traian este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in localitatea Constanta, str. M. Kogalniceanu, nr. 36. ultracentral.

Hotel Scorillo este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la adresa:Bulevardul Tomis, Nr. 68, in centrul orasului.

Hotelul Cherica este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la intersectia a importante artere ale orasului Constanta, str. Stefan cel Mare si str Mircea cel Batran.

Hotel Arion este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea portului Constanta si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Ferdinand este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in zona centrala a orasului, la 100 de metri de plaja Modern.

Hotel Golden Rose este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 700 de metri de malul Marii Negre.

Hotel Maria este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii din Constanta.

Hotel Palace RRT este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 200 de metri de plaja Modern, in zona istorica a orasului Constanta.

Hotel Voila este clasificat cu 3 stele de confort  este amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis.

«123»

Despre Constanta

Constanta

Constanta este localitatea resedinta de judet de langa malul Marii Negre. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Muzeul portului Constanta, Muzeul Marii, Muzeul de Arta Populara.