Cazare Costinesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Costinesti 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Royal este clasificat cu 3 stele de confort , fiind situat in sudul statiunii Costinesti la 100 metri de plaja in zona Golfului Francez.

Hotel Atena este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 200 m de plaja si la 700 de metri de Gara Costinesti.

Pensiunea Oasis este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata intr-o zona mai linistita, la o distanta de 1 km de plaja din Costinesti.

Hotel Stefania este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii. la o distanta de 200 metri de plaja si 150 metri de Gara.

Complex Foisor este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat in prelungirea Strazii Tineretului in cartierul nou al statiunii Costinesti.

Vila Marinn 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Complexul Marinn care se afla la doar 3 minute de mers pe jos de plaja Costinesti.

Vila Marinn 2 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Complexul Marinn care se afla la doar 3 minute de mers pe jos de plaja Costinesti.

Hotel Meridian este clasificat cu 2 stele de confort si este situat intr-o zona linistita a statiunii Costinesti in apropierea Primariei, la o distanta de 500 de metri de plaja.

Vila Perla Marii este clasificata cu 2 stele de confort si face parte din Complexul Perla Marii situat in partea nordica a statiunii, la doar cativa metri de plaja.

Vila Amalia este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la numai 50 de metri de plaja.

Vila Soarelui este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata foarte aproape de malul Marii Negre, mai precis la doar 6 metri.

Vila Cabaua este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la doar 150 de metri de plaja.

Hostel Bel Air este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 50 de metri de Gara Costinesti si 400 de metri de plaja.

Hotelul Vox Maris este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 50 m de plaja.

Hotelul Regal este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 50 m de plaja langa Teatrul de Vara din Costinesti.

«12»

Despre Costinesti

Costinesti

Statiunea Costinesti este numita si statiunea Tineretului si este pozitionata pe Litoralul Romanesc in judetul Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.