Cazare Costinesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Costinesti 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Cris este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe Aleea Studenteasca, langa lacul Costinesti la numai 200 m de plaja.

Hotelul Costinesti este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de mare Vis-a-vis de vilele Vox Amiral.

Hotelul Alex este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 10-15 minute de mers pe jos la 200 metri de halta Costinesti Tabara.

Hotelul Iunona este cotat cu 3 stele de confort si este situat in nordul statiunii Costinesti la 100 m de plaja si 200 m de gara.

Hotelul Intim este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe strada Pescarului in apropierea epavei la 100 m de mare. 

Hotelul Amiral este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de plaja in apropieerea postei.

Hotelul Pierre este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe Str. Azurului nr. 2, Costinesti la 50 m de plaja in zona epavei.

Vilele Albatros A19 si A20 sunt amplasate in centrul statiunii la circa 30 m de plaja, inconjurate de iarba verde, pomi si arbusti ornamentali asigurand o ambianta relaxanta si racoroasa in zilele caniculare de vara.

Hotel White Inn este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de plaja langa discoteca Tineretului.

Hotel Forum este cotat cu 2 stele de confort si este situat in pe faleza statiunii Costinesti in apropiere de Vox Maris.

«12»

Despre Costinesti

Costinesti

Statiunea Costinesti este numita si statiunea Tineretului si este pozitionata pe Litoralul Romanesc in judetul Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.