Cazare Costinesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Costinesti 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Royal este clasificat cu 3 stele de confort , fiind situat in sudul statiunii Costinesti la 100 metri de plaja in zona Golfului Francez.

Hotel Atena este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 200 m de plaja si la 700 de metri de Gara Costinesti.

Pensiunea Oasis este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata intr-o zona mai linistita, la o distanta de 1 km de plaja din Costinesti.

Hotel Stefania este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii. la o distanta de 200 metri de plaja si 150 metri de Gara.

Complex Foisor este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat in prelungirea Strazii Tineretului in cartierul nou al statiunii Costinesti.

Vila Marinn 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Complexul Marinn care se afla la doar 3 minute de mers pe jos de plaja Costinesti.

Vila Marinn 2 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata in Complexul Marinn care se afla la doar 3 minute de mers pe jos de plaja Costinesti.

Hotel Meridian este clasificat cu 2 stele de confort si este situat intr-o zona linistita a statiunii Costinesti in apropierea Primariei, la o distanta de 500 de metri de plaja.

Vila Perla Marii este clasificata cu 2 stele de confort si face parte din Complexul Perla Marii situat in partea nordica a statiunii, la doar cativa metri de plaja.

Vila Amalia este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la numai 50 de metri de plaja.

Vila Soarelui este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata foarte aproape de malul Marii Negre, mai precis la doar 6 metri.

Vila Cabaua este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la doar 150 de metri de plaja.

Hostel Bel Air este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 50 de metri de Gara Costinesti si 400 de metri de plaja.

Hotelul Vox Maris este cotat cu 4 stele de confort si este situat la 50 m de plaja.

Hotelul Regal este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 50 m de plaja langa Teatrul de Vara din Costinesti.

Hotelul Cris este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe Aleea Studenteasca, langa lacul Costinesti la numai 200 m de plaja.

Hotelul Costinesti este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de mare Vis-a-vis de vilele Vox Amiral.

Hotelul Alex este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 10-15 minute de mers pe jos la 200 metri de halta Costinesti Tabara.

Hotelul Iunona este cotat cu 3 stele de confort si este situat in nordul statiunii Costinesti la 100 m de plaja si 200 m de gara.

Hotelul Intim este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe strada Pescarului in apropierea epavei la 100 m de mare. 

Hotelul Amiral este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de plaja in apropieerea postei.

Hotelul Pierre este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe Str. Azurului nr. 2, Costinesti la 50 m de plaja in zona epavei.

Vilele Albatros A19 si A20 sunt amplasate in centrul statiunii la circa 30 m de plaja, inconjurate de iarba verde, pomi si arbusti ornamentali asigurand o ambianta relaxanta si racoroasa in zilele caniculare de vara.

Hotel White Inn este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de plaja langa discoteca Tineretului.

Hotel Forum este cotat cu 2 stele de confort si este situat in pe faleza statiunii Costinesti in apropiere de Vox Maris.

«1»

Despre Costinesti

Costinesti

Statiunea Costinesti este numita si statiunea Tineretului si este pozitionata pe Litoralul Romanesc in judetul Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.