Cazare Costinesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Costinesti 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Complex Foisor este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat in prelungirea Strazii Tineretului in cartierul nou al statiunii Costinesti.

Hotel Atena este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 200 m de plaja si la 700 de metri de Gara Costinesti.

Hotel Meridian este clasificat cu 2 stele de confort si este situat intr-o zona linistita a statiunii Costinesti in apropierea Primariei, la o distanta de 500 de metri de plaja.

Vila Perla Marii este clasificata cu 2 stele de confort si face parte din Complexul Perla Marii situat in partea nordica a statiunii, la doar cativa metri de plaja.

Vila Amalia este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la numai 50 de metri de plaja.

Vila Soarelui este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata foarte aproape de malul Marii Negre, mai precis la doar 6 metri.

Vila Cabaua este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata chiar in centrul statiunii Costinesti, la doar 150 de metri de plaja.

Hotelul Regal este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 50 m de plaja langa Teatrul de Vara din Costinesti.

Hotelul Cris este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe Aleea Studenteasca, langa lacul Costinesti la numai 200 m de plaja.

Hotelul Costinesti este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de mare Vis-a-vis de vilele Vox Amiral.

Hotelul Alex este cotat cu 2 stele de confort si este pozitionat la 10-15 minute de mers pe jos la 200 metri de halta Costinesti Tabara.

Hotelul Amiral este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 300 m de plaja in apropieerea postei.

Hotelul Pierre este cotat cu 3 stele de confort si este situat pe Str. Azurului nr. 2, Costinesti la 50 m de plaja in zona epavei.

Vilele Albatros A19 si A20 sunt amplasate in centrul statiunii la circa 30 m de plaja, inconjurate de iarba verde, pomi si arbusti ornamentali asigurand o ambianta relaxanta si racoroasa in zilele caniculare de vara.

Hotel White Inn este cotat cu 2 stele de confort si este situat la 100 m de plaja langa discoteca Tineretului.

«12»

Despre Costinesti

Costinesti

Statiunea Costinesti este numita si statiunea Tineretului si este pozitionata pe Litoralul Romanesc in judetul Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.