Cazare Covasna, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Covasna.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Atrium este clasificat cu 3 stele de confort si se afla In Targu Secuiesc, la numai 5 minute de centrul orasului si 10 minute de Gara.

Hotel Turist este clasificat cu 2 stele de confort si se bucura de o asezare centrala la numai 2 km de Gara si de cea mai apropiata partie de schi.

Hotel Clermont este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat la numai 50 de metri de strada principala, la o distanta de 2,5 km de orasul Covasna.

Pensiunea Voros este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la o distanta de cativa metri de Parcul Gabor Aron si la 19 km de statiunea Covasna.

Hotel Park este clasificat cu 2 stele de confort si se afla la numai 1 km de Muzeul National Secuiesc si la 2,5 km de Gara.

Pensiunea Ferdinand este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la o distanta de 34 km fata de Covasna si 20 de km fata de Brasov.

«1»

Despre Covasna

Covasna

Orasul Covasna este situat la marginea de sud-vest a partii inferioare a Carpatilor de Curbura. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Covasna este foarte renumita ca fiind o statiune balneo-climaterica ce ajuta la tratarea afectiunilor, dar si ca fiind o zona vulcanica cu ape minerale si mofete.