Cazare Craiova, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Craiova.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Helin Aeroport este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 1 km de Aeroportul Craiova si la 6 km de centrul orasului.

Hotel Helin este clasificat cu 4 stele de confort si se afla pe artera principala ce leaga orasul Craiova de Timisoara si Bucuresti, la numai 2 km distanta de centrul municipiului.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la aproximativ 500 de metri de Tribunalul Dolj si Gradina Mihai Bravu.

Hotelul Golden House este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului Craiova langa Gradina Mihai Bravu.

Hotel Europeca este clasificat cu 4 stele si se afla la o distanta de 500 de metri de centrul orasului si la cativa pasi de Teatrul National Marin Sorescu si Catedrala Mitropolitana.

Hotel Bavaria este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat relativ in zona centrala, la numai 10 minute de gara din Craiova.

Pensiunea Flormang 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la doar 5 minute de centrul orasului, dar si in apropierea Garii Craiova.

Hotel Andre's este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 400 de metri de Parcul Romanescu si la 1 km de centrul orasului.

Pensiunea Flormang 3 este clasificata cu 3 stele de confort si se afla intr-o zona linistita, la o distanta de aproximativ 3,6 km de Parcul Nicolae Romanescu.

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 10-15 km de fondurile de vanatoare principale din zona: Panaghia, Carna, Sadova, Zaval, Dalga, Bistret, Radovan, Perisor, etc.

«12»

Despre Craiova

Craiova

Municipiul Craiova este situat in sudul Romaniei, pe malul stang al Jiului, fiind un oras cu foarte multe constructii vechi Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice:Muzeul Olteniei, Teatrul de Opera si Opereta Elena Theodorini.