Cazare Craiova, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Craiova.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Flormang 1 este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la doar 5 minute de centrul orasului, dar si in apropierea Garii Craiova.

Pensiunea Flormang 2 este clasificata cu 3 stele de confort si se afla intr-o zona linistita, la o distanta de aproximativ 3,6 km de Parcul Nicolae Romanescu.

Pensiunea Flormang 3 este clasificata cu 3 stele de confort si se afla intr-o zona linistita, la o distanta de aproximativ 3,6 km de Parcul Nicolae Romanescu.

Hotel Andre's este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 400 de metri de Parcul Romanescu si la 1 km de centrul orasului.

Hotelul Sport este clasificat cu 3 stele de confort, fiind localizat in centrul orasului Craiova in apropierea celor mai importante spatii si institutii, la numai 200 de metri de Gradina Mihai Bravu.

Hotel Helin Aeroport este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 1 km de Aeroportul Craiova si la 6 km de centrul orasului.

Hotel Grim este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat pe artera ce face legatura cu centrul si cu periferia orasului Craiova.

Cabana de vanatoare si pescuit Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 10-15 km de fondurile de vanatoare principale din zona: Panaghia, Carna, Sadova, Zaval, Dalga, Bistret, Radovan, Perisor, etc.

Hotel Craiovita este clasificat cu 3 stele de confort si a fost renovat si modernizat in anul 2010, fiind situat intr-o zona linistita, avand in apropiere Parcul Craiovita.

Hotel Parc este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la aproximativ 500 de metri de Tribunalul Dolj si Gradina Mihai Bravu.

Hotel Flormang este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la doar 5 minute de centrul orasului si la 100 de metri de malul Lacului Balta Craiovitei.

Hotel Lido este clasificat cu 3 stele de confort si se afla intr-o zona centrala, avand in preajma sa doar la cativa km Gradina Botaica, Aeroportul International Craiova si Gara Craiova.

Hotelul Green House este clasificat cu 3 stele de confort, fiid situat chiar la 1 minut distanta de centrul istoric al Craiovei si la 5 km de Gara.

Hotel Helin este clasificat cu 4 stele de confort si se afla pe artera principala ce leaga orasul Craiova de Timisoara si Bucuresti, la numai 2 km distanta de centrul municipiului.

Hotel Royal este clasificat cu 3 stele de confort si se afla in incinta unei cladiri din secolul al XIX-lea, la numai 150 de metri de Universitatea din Craiova si 1,5 km de Gara.

«12»

Despre Craiova

Craiova

Municipiul Craiova este situat in sudul Romaniei, pe malul stang al Jiului, fiind un oras cu foarte multe constructii vechi Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice:Muzeul Olteniei, Teatrul de Opera si Opereta Elena Theodorini.