Cazare Craiova, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Craiova.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Casa David este clasificat cu 4 stele de confort si se afla chiar la km 0 al orasului Craiova, fiind deschis in anul 2008.

Hotelul Emma West este clasificat cu 4 stele de confort si a fost deschis in anul 2008, aflandu-se pe bulevardul principal, la doar 4 km de Gara si 10 km de Aeroport.

Hotel Casa cu Tei este clasificat cu 4 stele confort si se afla la numai 5 minute de centrul orasului, aflandu-se aproape de centre comerciale, muzee, parcuri, cluburi.

Hotel Rexton este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat la doar 500 de m de centrul orasului, clientii avand posibilitatea de a ajunge in timp util la Gara sau Aeroport.

Hotel-Spa Plaza Lake este clasificat cu 4 stele de confort si se afla in apropierea orasului Craiova la doar 3 km de Gara, fiind amplasat in mijlocul naturii.

Hotel Plaza este calificat cu 4 stele de confort, fiind situat central la doar 5 minute de Universitatea Craiova si Parcul Nicolae Romanescu.

Hotel Helin este clasificat cu 4 stele de confort si se afla pe artera principala ce leaga orasul Craiova de Timisoara si Bucuresti, la numai 2 km distanta de centrul municipiului.

Hotelul Golden House este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului Craiova langa Gradina Mihai Bravu.

Hotel Europeca este clasificat cu 4 stele si se afla la o distanta de 500 de metri de centrul orasului si la cativa pasi de Teatrul National Marin Sorescu si Catedrala Mitropolitana.

Hotel Bavaria este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat relativ in zona centrala, la numai 10 minute de gara din Craiova.

Hotel Emma Est este clasificat cu 3 stele, fiind situat pe bulevardul principal la intrarea dinspre Bucuresti, la doar cateva minute de centrul orasului, dar si de Aeroport.

Hotel Craiovita este clasificat cu 3 stele de confort si a fost renovat si modernizat in anul 2010, fiind situat intr-o zona linistita, avand in apropiere Parcul Craiovita.

Hotelul Green House este clasificat cu 3 stele de confort, fiid situat chiar la 1 minut distanta de centrul istoric al Craiovei si la 5 km de Gara.

Hotel Grim este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat pe artera ce face legatura cu centrul si cu periferia orasului Craiova.

Hotel Lido este clasificat cu 3 stele de confort si se afla intr-o zona centrala, avand in preajma sa doar la cativa km Gradina Botaica, Aeroportul International Craiova si Gara Craiova.

«12»

Despre Craiova

Craiova

Municipiul Craiova este situat in sudul Romaniei, pe malul stang al Jiului, fiind un oras cu foarte multe constructii vechi Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice:Muzeul Olteniei, Teatrul de Opera si Opereta Elena Theodorini.