Cazare Delta Dunarii, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni in Delta.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Prodelta este clasificata cu 3 stele de confort si este situata pe Canalul Uzlina, care face legatura intre bratul Sf. Gheorghe si Delta Dunarii.

Puflene Resort este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in imediata apropiere a lacului Murighiol.

Pensiunea Sharaiman este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in satul pescaresc Dunavatul de Jos.

Pensiunea Solunar este clasificata cu 2 stele de confort si este situata pe malul Dunarii, in localitatea Chilia Veche.

Hotel Ultima Frontiera este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la granita intre Romania si Ucraina, pe Bratul Chilia, in localitatea Periprava.

Satul de vacanta CampEuroClub este clasificat cu 3 stele de comfort si este situat in inima rezervatiei raturale Delta Dunarii, pe malul bratului Sulina oferind un cadru pitoresc deosebit. 

Casa Sibiana este clasificata cu 4 stele de comfort si este situata in Sulina la intrarea in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii fiind accesibila doar prin intermediul barcilor care pleaca din orasul Tulcea. 

Pensiunea Casa Teo este clasificata cu 4 stele de comfort si este situata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la numai 29 km de municipiul Tulcea. 

Pensiunea Complex Castalia este clasificata cu 3 stele de comfort si se afla situata pe malul Lacului Razim avand acces rapid la canalele si lacurile Deltei Dunarii.  

Pendiunea Paradise Delta House este clasificata cu 4 stele de comfort si este asezata pe o insula de vis, departe de galagia cotidiana, intr-un candru natural de o frumusete impresionanta reprezentand cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii. 

Pensiunea Pasha Sulina este clasificata cu 4 stele de comfort si este situata in Rezervatia Naturala a Deltei Dunarii, intr-o cladire traditionala recent renovata, la 2 km distanta de plaja Marii Negre. 

Hotel Complex Cormoran este clasificat cu 3 stele de comfort si este situat in inima Deltei Dunarii, pe o mica insula in Satul Uzlina. 

Pensiunea Cristiana este clasificata cu 3 stele de comfort si este situata in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol, pozitia sa facand din aceasta pensiune un loc ideal pentru a petrece minunate clipe de relaxare, pentru organizarea de excursii cu barca sau cu salupa si expeditii de cercetare, pescuit si vanatoare.  

Pensiunea Sulina Delta Miraj este clasificata cu 3 stele de comfort si este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina, fiind locul perfect de plecare in orice directie sau locatie din Delta Dunarii.

Pensiunea Fortuna este clasificata cu 3 stele de comfort si este situata in inima deltei, p malul bratului Sulina, localitatea Gorgova, renumota pentru capturile pescaresti impresionante. 

«12»

Despre Delta Dunarii