Cazare Deva, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Deva. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea President este clasificata cu 5 stele de confort, fiind situata in imediata apropiere a drumului DN7, la o distanta de numai 2,5 km de Gara din Deva.

Hostel Elvetia este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la o distanta accesibila fata de aeroporturile din Romania, iar centrul turistic si comercial al orasului se afla la doar 15 minute.

Pensiunea Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la 500 de metri de DN68B, la numai 8 km de orasul Deva si Castelul Hunedoara.

Conacul Archia este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat intr-o zona rurala linistita, la o distanta de 5 km de orasul Deva.

Vila Paradis este clasificata cu 4 stele de confort, aflandu-se la numai 6 minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului, iar zona comerciala se afla la doar 2 km.

Hotel Davos este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la numai 1, 7 km de Primaria Deva.

Villa Venus este clasificata cu 5 stele de confort, fiind situata central in orasul Deva, la o distanta de numai 1,5 km de Cetatea Deva si Gara.

Motel DHS este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 20 de metri de statia de autobuz, iar Castelul Hunedoara se afla la 20 de km distanta.

Villa Giorgia este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata central chiar langa Villa Venus, la o distanta de numai 1,5 km de Cetatea Deva si Gara.

Hotel Sarmis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului pe artera principala, la o distanta de 700 de metri de Gara si Autogara.

Hotel Deva este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat aproape de centrul orasului pe artera principala, la o distanta de 1 km de Gara si Autogara.

Vila Castelul Maria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita, la 150 de metri de drumul 761A si la 16 km de centrul orasului Deva.

«1»

Despre Deva

Deva

Deva este resedinta judetului Hunedoara, avand in preajma Muntii Zarandului, Muntii Apuseni si Magura Uroiului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Ruinele Cetatii Deva, Castelul Magna Curia, Castelul de la Hunedoara, Manastirea Catolica.