Cazare Deva, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Deva. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Davos este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului, la numai 1, 7 km de Primaria Deva.

Hostel Elvetia este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la o distanta accesibila fata de aeroporturile din Romania, iar centrul turistic si comercial al orasului se afla la doar 15 minute.

Motel DHS este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 20 de metri de statia de autobuz, iar Castelul Hunedoara se afla la 20 de km distanta.

Pensiunea Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la 500 de metri de DN68B, la numai 8 km de orasul Deva si Castelul Hunedoara.

Hotel Sarmis este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat chiar in centrul orasului pe artera principala, la o distanta de 700 de metri de Gara si Autogara.

Hotel Deva este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat aproape de centrul orasului pe artera principala, la o distanta de 1 km de Gara si Autogara.

Vila Paradis este clasificata cu 4 stele de confort, aflandu-se la numai 6 minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului, iar zona comerciala se afla la doar 2 km.

Villa Giorgia este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata central chiar langa Villa Venus, la o distanta de numai 1,5 km de Cetatea Deva si Gara.

Vila Castelul Maria este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita, la 150 de metri de drumul 761A si la 16 km de centrul orasului Deva.

Pensiunea President este clasificata cu 5 stele de confort, fiind situata in imediata apropiere a drumului DN7, la o distanta de numai 2,5 km de Gara din Deva.

Villa Venus este clasificata cu 5 stele de confort, fiind situata central in orasul Deva, la o distanta de numai 1,5 km de Cetatea Deva si Gara.

Conacul Archia este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat intr-o zona rurala linistita, la o distanta de 5 km de orasul Deva.

«1»

Despre Deva

Deva

Deva este resedinta judetului Hunedoara, avand in preajma Muntii Zarandului, Muntii Apuseni si Magura Uroiului. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Ruinele Cetatii Deva, Castelul Magna Curia, Castelul de la Hunedoara, Manastirea Catolica.