Cazare Drobeta Turnu Severin, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Traian este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat pe E70 care duce la Craiova si Timisoara, la numai 600 de metri de Faleza Dunarii.

Hotel Corona este clasificat cu 3 stele de confort se afla pe una din artele principale ale orasului, la o distanta de 1,2 km de Parcul Central si 2,5 km de Portul din Drobeta.

Hotel Tudor este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar la intrarea in Drobeta Turnu Severin, la o distanta de 3,4 km de Primaria orasului.

Hotel Condor este clasificat cu 3 stele de confort, aflandu-se la o distanta de 2,5 km de centrul orasului si 1,2 km de Primaria Drobeta Turnu Severin.

Hotel Clipa este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 300 de metri de statia de autobuz Traian si 1,5 km de Portul Drobeta Turnu Severin.

Hotel Flora este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat intr-o zona linistita pe drumul spre Timisoara, nu tocmai departe de centrul orasului Drobeta Turnu Severin. 

Pensiunea Topaz este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata pe drumul european E70, in apropierea celor mai importante centre de afaceri ale orasului, la mai putin de 500 de metri de Lacul Alunis.

Hotel Continental este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in apropierea Portilor de Fier pe malul stang al Dunarii.

Zenti Plaza Hotel este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat central in orasul Drobeta Turnu Severin la 30 de metri de Finante si la 5 km de plaja Drobeta.

Hotel Club G este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat in centrul istoric al orasului, la doar 15 minute de mers pe jos de Faleza Dunarii.

Pensiunea Clipa este clasificata cu 4 stele de confort, fiind amplasata in imediata apropiere a statiei de autobuz Dunarea si la o distanta de 2 km de Portul Drobeta Turnu Severin.

«1»

Despre Drobeta Turnu Severin

Drobeta-Turnu-Severin

Drobeta Turnu Severin este un port la Dunare, resedinta judetului Mehedinti. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castrul roman, Podul lui Traian, Cetatea Severinului. Parcul Central, Palatul Cultural, Monumentul Eroilor sau Muzeul Regiunii Portilor de Fier.