Cazare Eforie Nord, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Eforie Nord.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Hefaistos este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de 600 de metri de Lacul Techirghiol.

Hotelul Vraja Marii este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat pe malul Marii Negre, in apropiere de plaja Belona din Eforie Nord.

Vila Monteo este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata la distanta de 50 de metri de plaja si 14 km de Constanta.

Hotel Diana este clasificat cu 2 stele de confort si se bucura de o pozitie buna, la doar 250 de metri de centrul statiunii si 30 de metri de plaja.

Hotel Venus este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la o distanta de 200 de metri de centrul statiunii si 1 km de Gara Eforie Nord.

Hotel Azur este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Nord , bulevardul Tudor Vladimirescu ,nr.23.

Hotel Steaua de Mare este cotat cu 2 stele de confort si este situat in partea de nord din statiunea Eforie Nord.

Hotel Allegro este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 200 de metri de plaja si de Lacul Techirghiol. 

Hotel Holiday este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat la doar 200 de metri de centrul statiunii si 400 de metri de plaja.

Hotel Mirage este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 50 de metri de plaja, iar centrul statiunii se afla la 1 km distanta.

Hotel Fortuna este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 300 de metri de plaja si 400 de metri de Gara.

Hotel Union este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Nord, bulevardul Tudor Vladimirescu nr.26. 

Hotel Roxy & Maryo este clasificatt cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de 50 de metri de Teatrul de Vara si 150 de metri de Plaja Debarcader.

Vila Casa cu Lei este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 300 de metri de la intrarea in statiune si 500 de metri de plaja.

Complex La Perla este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar pe plaja, la o distanta de 200 de metri de plaja Lacului Techirghiol.

«123»

Despre Eforie-Nord

Eforie-Nord

Statiunea Eforie-Nord este a doua statiune ca suprafata si este situata pe Litoralul Romanesc la numai 14 km distanta de Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.