Cazare Eforie Sud, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Eforie Sud.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Capitol este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 50 de metri de plaja si o distanta de 1 km de centrul statiunii Eforie Sud.

Hotel Gloria este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in partea nordica a statiunii, la numai 100 de metri de plaja si 1 km de Lacul Techirghiol.

Hotel Magura este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la numai 300 de metri de plaja, iar Gara Eforie Sud se afla la 500 de metri.

Vila Paradox este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata la numai 200 de metri de tarmul marii si 500 de metri de Gara din Eforie Sud.

Vila Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiin situata pe coasta de vest a Marii Negre, la doar 100 de metri de plaja.

Vila Theodora este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata la numai 150 de metri de plaja si de Lacul Techirghiol.

Hotel Excelsior este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat pe faleza Marii Negre, la o distanta de 1 km de Gara Eforie Sud.

Hotel Amurg este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud.

Hotel Edmond este cotat cu 3 stele de confort si este situat in Statiunea Eforie Sud.

Hotel Flacara este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, in parcul central al statiunii pe str. Dr. Cantacuzino nr.64 la numai 200 m de plaja.

Hotel Crisana este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud. 

Hotel Ancora este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, Str. Faleza nr.10. 

Hotel Maria este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, str. Faleza. 

Hotel Oltenia este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud langa faleza, la numai 50 m de plaja.

Hotel Jiul este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud,str. Mihai Viteazul 112. 

«12»

Despre Eforie Sud

Eforie Sud

Statunea Eforie Sud este parte din centrul administrativ al localitatii Eforie. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.