Cazare Eforie Sud, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Eforie Sud.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Capitol este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la 50 de metri de plaja si o distanta de 1 km de centrul statiunii Eforie Sud.

Hotel Gloria este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in partea nordica a statiunii, la numai 100 de metri de plaja si 1 km de Lacul Techirghiol.

Hotel Magura este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la numai 300 de metri de plaja, iar Gara Eforie Sud se afla la 500 de metri.

Vila Paradox este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata la numai 200 de metri de tarmul marii si 500 de metri de Gara din Eforie Sud.

Vila Diana este clasificata cu 3 stele de confort, fiin situata pe coasta de vest a Marii Negre, la doar 100 de metri de plaja.

Vila Theodora este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata la numai 150 de metri de plaja si de Lacul Techirghiol.

Hotel Excelsior este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat pe faleza Marii Negre, la o distanta de 1 km de Gara Eforie Sud.

Hotel Amurg este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud.

Hotel Edmond este cotat cu 3 stele de confort si este situat in Statiunea Eforie Sud.

Hotel Flacara este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, in parcul central al statiunii pe str. Dr. Cantacuzino nr.64 la numai 200 m de plaja.

Hotel Crisana este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud. 

Hotel Ancora este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, Str. Faleza nr.10. 

Hotel Maria este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud, str. Faleza. 

Hotel Oltenia este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud langa faleza, la numai 50 m de plaja.

Hotel Jiul este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud,str. Mihai Viteazul 112. 

Hotel Bistrita este cotat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud , str. Mihai Viteazu nr. 48.

Hotel Riviera este cotat cu 2 stele de confort si este situat in statiunea Eforie Sud , str. Faleza nr. 8. 

«1»

Despre Eforie Sud

Eforie Sud

Statunea Eforie Sud este parte din centrul administrativ al localitatii Eforie. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.