Cazare Focsani, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Focsani.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Pandora Sport este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat intr-o zona linistita, la doar cateva sute de metri de Crangul Petresti si aproximativ 3,4 km de Primaria Focsani.

Pensiunea Monte Carlo este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la numai 1 minut de mers de statia de autobuz, iar centrul orasului se afla la 5 km distanta.

Pensiunea Lifa este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la aproximativ 1,6 km de Gradina Publica si 1,9 km de Primaria Focsani.

Pensiunea Sara este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la marginea orasului Focsani, la o distanta de 4 km de Gara.

«1»

Despre Focsani

Focsani

Focsani este resedinta si cel mai mare oras al Judetului Vrancea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Ateneul Popular, Mausoleul Eroilor, Monumentul Unirii, Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiintele Naturii.