Cazare Focsani, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Focsani.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Lifa este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la aproximativ 1,6 km de Gradina Publica si 1,9 km de Primaria Focsani.

Pensiunea Sara este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata la marginea orasului Focsani, la o distanta de 4 km de Gara.

Pensiunea Monte Carlo este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata la numai 1 minut de mers de statia de autobuz, iar centrul orasului se afla la 5 km distanta.

Hotel Pandora Sport este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat intr-o zona linistita, la doar cateva sute de metri de Crangul Petresti si aproximativ 3,4 km de Primaria Focsani.

«1»

Despre Focsani

Focsani

Focsani este resedinta si cel mai mare oras al Judetului Vrancea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Ateneul Popular, Mausoleul Eroilor, Monumentul Unirii, Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiintele Naturii.