Cazare Fundata, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Fundata.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel sport este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe un platou din zona Fundata, la 35 km de Brasov.

Hotel Piatra Craiului este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe un platou din zona Fundata, la 35 km de Brasov.

Hotel Bucegi este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat in imediata apropiere a receptiei Cheile Gradistei.

Vila Paltinul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe platoul din zona Fundata, la 35 km de Brasov.

Vila Bradul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat la 20 de metri de receptia complexului Cheile Gradistei.

Vila Frasinul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la numai 80 de metri de receptia complexului si la 20 de km de Piatra Craiului.

Vila Molidul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionata la 60 de metri de receptia complexului Cheile Gradistei.

Vila Carpenul este clasificat cu 3 stele de confort, pozitionata la 100 de metri de receptia complexului Cheile Gradistei.

Vila Fagul este clasificat cu 3 stele de confort, situat la 140 de metri de receptie si la 20 de km de Piatra Craiului.

Vila Pinul este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la 100 de metri de receptia complexului Cheile Gradistei.

Vila Alunul este cotat cu 3 stele de confort, situat in complexul Cheile Gradistei la 150 m de receptie si la 20 km de Piatra Craiului.

Vila Brandusa e clasificata cu 3 stele de confort, este situata la 150 m de receptia complexului si la 20 km de Piatra Craiului.

Vila Bujorul este cotat cu 3 stele de confort,situat la 100 m de receptia complexului si la 20 de km de Piatra Craiului.

Pensiunea Sleaul Mandrului este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in culoarul Rucar-Bran, la 4 km de partia de schi.

«1»

Despre Fundata

Fundata

Situta la o altitudine de 1304m, Fundata este cea ma inalta localitate di Romania. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Parcul National piatra Craiului, Pestera cu lilieci, Monumentul eroilor din Primul Razboi Mondial.