Cazare Galati, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Galati.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Apartament Darry's. Acest tip de cazare ofera un spatiu extins si se afla foarte aproape de faleza Dunarii si de cele mai importante puncte turistice.

 Motelul Didona-B este cotat cu 3 stele de confort si se afla la 10 km de orasul Galati pe DN 25.

 Motelul Anghel este situat in zona centrala a orasului Galati aproape de totate obiectivele turistice.

 Hotelul Alex este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului la circa 200 de metri de faleza Dunarii.

 Vila Belvedere clasificata cu 3 stele de confort este locul perfect pentru un sejur linistit alaturi de cei dragi.

Vila Classic este pozitionata in centrul orasului Galati avand o lunga experienta in domeniu si este cotata cu 4 stele confort.

  Faleza Hotel by Vega este clasificat cu 3 stele confort si se afla in centrul orasului Galati vizavi de biserica fortificata Precista si la 15 minute de mers pe jos de Gradina Botanica.

 Hotel Magnus este clasificat cu 3 stele de confort si se afla situat la intrarea  in orasul Galati dinspre Bucuresti in apropierea falezei Dunarii si a celei mai importante zone comerciale a orasului.

 Hotelul Viva Club este singurul clasificat cu 5 stele si se afla la 3 km de centrul orasului Galati intr-o zona rezidentiala departe de aglomeratie si cotidian.

 Hotelul Kreta este clasificat cu 4 stele si se situeaza la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Galati.

Hotelul Vega este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat in centrul orasului Galati oferind o priveliste minunata a Dunarii.

«1»

Despre Galati

Galati

Orasul Galati se afla situat pe malul stang al Dunarii si in prezent este foarte dezvoltat din punct de vedere economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. casa memoriala Alexandru Ioan Cuza.