Cazare Galati, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Galati.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

 Hotelul Kreta este clasificat cu 4 stele si se situeaza la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Galati.

Hotelul Vega este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat in centrul orasului Galati oferind o priveliste minunata a Dunarii.

 Hotelul Viva Club este singurul clasificat cu 5 stele si se afla la 3 km de centrul orasului Galati intr-o zona rezidentiala departe de aglomeratie si cotidian.

 Hotel Magnus este clasificat cu 3 stele de confort si se afla situat la intrarea  in orasul Galati dinspre Bucuresti in apropierea falezei Dunarii si a celei mai importante zone comerciale a orasului.

  Faleza Hotel by Vega este clasificat cu 3 stele confort si se afla in centrul orasului Galati vizavi de biserica fortificata Precista si la 15 minute de mers pe jos de Gradina Botanica.

Vila Classic este pozitionata in centrul orasului Galati avand o lunga experienta in domeniu si este cotata cu 4 stele confort.

 Vila Belvedere clasificata cu 3 stele de confort este locul perfect pentru un sejur linistit alaturi de cei dragi.

 Hotelul Alex este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului la circa 200 de metri de faleza Dunarii.

 Motelul Anghel este situat in zona centrala a orasului Galati aproape de totate obiectivele turistice.

 Motelul Didona-B este cotat cu 3 stele de confort si se afla la 10 km de orasul Galati pe DN 25.

Apartament Darry's. Acest tip de cazare ofera un spatiu extins si se afla foarte aproape de faleza Dunarii si de cele mai importante puncte turistice.

«1»

Despre Galati

Galati

Orasul Galati se afla situat pe malul stang al Dunarii si in prezent este foarte dezvoltat din punct de vedere economic. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. casa memoriala Alexandru Ioan Cuza.