Cazare Harghita, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Harghita.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Grand Hotel Balvanyos este situat in apropierea Bailor Balvanyos din jydetul Harghita, la doar cateva minute de mers cu masina de Lacul Sfanta Ana.

Hotel Septimia este amplasat la poalele muntelui Harghita in localitatea Odorheiu Secuiesc la 45 de km distanta de Sighisoara.

Pensiunea Romantika este situata la 2,8 km de centrul localitatii Odorheiu Secuiesc din Harghita in directia Miercurea Ciuc.

Hotelul Red Lake Inn este situat la 1 km de soseaua principala si la 7 km distanta centrul orasului Gheorgheni din Harghita.

Hotel Gonduzo este situat in centrul istoric din Odorheiu Secuiesc, la numai 1 km de Casa de Cultura din Harghita.

Hotel Astoria din Harghita este  situat in inima Muntilor Carpatii Orientali, iar Lacul Rosu, Pestera Sugau sau Cheile Bicazului se afla la doar cativa km.

Hotel Europa este situat in localitatea Odorheiul Secuiesc din judetul Harghita ,avand ca imprejurimi Lacul Rosu si Cheile Bicazului situate la numail 30 de minute de mers cu masina.

Hotel Fortuna Harghita este situat in Baile Tusnad intre Muntii Harghita si Bodoc, la numai 2 km de Gara.

Vila 7 Izvoare este situata la marginea localitatii Borsec din Harghita, iar cea mai apropiata partie de schi se afla la numai 200 de metri.

Vila Honor este situata in localitatea Izvoare din Harghita, la numai 10-15 min de mers cu masina de Lacul Zetea si statiunea de schi Madaras.

Cabana Farkas este situata in  localitatea Toplita din Harghita, la 3 km de partia de schi Magherus, iar centrul orasului se afla la aproximativ 2 km.

«1»

Despre Harghita

Harghita

Harghita este un judet amplasat in partea centrala a Romaniei, apartinand regiunii Transilvania. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere.Atractii turistice: Complexul baroc Sumuleu, Baile Tusnad, Borsec, Lacul Rosu, Cheile Bicazului si Lacul Sfanta Ana