Cazare Horezu, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Horezu.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Andra's House este clasificata cu 3 stele, fiind situata in localitatea Horezu la numai 1 Km distanta de centrul orasului, intr-o zona linistita langa Parcul Horezu.

Pensiunea Andreea este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 3 minute de centrul orasului si la o distanta de 28 de km de Horezu.

Pensiunea Criveanu este clasificata cu 3 stele de confort, aflandu- se la 250 de metri de statia de autobuz si aproximativ 500 de metri de centrul orasului.

Hotel Alex este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat la marginea orasului pe DN 67, la o distanta de 45 de km de orasul Ramnicu Valcea.

«1»

Despre Horezu

Horezu

Orasul Horezu este amplasat in partea centrala a Judetului Valcea. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Ceramica de Horezu, Manastirea Horezu, Cheile Bistrita, Parcul National Buila Vanturarita, Cheile Oltetului.