Hoteluri Brasov

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Aro Palace este clasificat cu 5 stele de confort, fiind amplasat in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Residence Ambient este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la poalele Muntelui Tampa, in centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Ambient este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov.

Hotelul Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in apropiere de centrul de afaceri, financiar, cultural si comercial al orasului Brasov.

Hotelul Chambers'n Charm este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe drumul catre Poiana Brasov si la doar 3 km de centrul istoric al orasului Brasov.

Hotelul Belvedere este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 600 de metri de centrul orasului Brasov, pe drumul care duce spre Poiana Brasov.

Vila Twins este clasificata cu 4 stele de confort, fiind situata intr-o zona linistita la poalele Tampei, la 10 minute distanta de centrul istoric al Brasovului.

Hotelul Golden Time este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat in zona de afaceri din orasul Brasov.

Hotelul Adabelle este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Centrul Istoric al Brasovului, aproape de institutiile guvernamentale si de un centru comercial.

Hotelul Gott este clasificat cu 3 stele de confort si este amplasat in centrul istoric si comercial al Brasovului.

Hotelul Cubix este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 3 km de centrul orasului, pe DN1.

Hotel Capitol este cotat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Bd Eroilor nr.19, in inima Brasovului, langa Parcul central si primarie, in apropiere de Str. Republicii.

Hotelul Long Street este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Brasov, la 200 metri de Universitatea Transilvania.

Hotelul Casa Wagner este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in inima orasului vechi Brasov, chiar pe zona pietonala din Piata Sfatului.

Hotelul Casa Muresan este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul orasului Brasov si de Gara.

«123»

Despre Brasov

Brasov

Municipiul Brasov este de sute de ani unul dintre cele mai importante orase din tara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere, aflat in vecinatea celor mai importante obiective turistice si puncte de interes. Atractii turistice: Biserica Neagra, Turnul Negru si Turnul Alb, Muzeul de arta si Casa Hirscher.