Hoteluri Bucuresti

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Hemingway Residence este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 500 metri de centrul Bucurestiului,langa Teatrul de Arta Bucuresti.

Hotel Andy este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat langa Gara de Nord din Bucuresti si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Residence Arc de Triomphe este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de RomExpo si la 15 minute de centrul vechi al capitalei.

Hotel Residence Domenii Plaza este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 300 m de Arcul de Triumf si la 15 minute de centrul vechi al orasului.

Hotel Ambasador este situat in centrul Bucurestiului pe bulevardul Magheru si este o cladire inalta de 12 etaje,la numai 2,5 Km de Piata Romana si 15 minute de Gara de Nord.

Hotel Alexander este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 15 minute de centrul orasului si la 10 minute de Aeroportul Baneasa.

Hotel Charter este cotat cu 3 stele de confort si este situat in apropiere de aeroportul Otopeni.

Hotelul Ambiance este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul raului Dambovita,la aproximativ 50 de metri de primaria municipiului Bucuresti.

Hotelul Amzei este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa calea Victoriei,la 500 metri de Sala Palatului.

Pentru confortul si o sedere cat mai placuta a clientilor nostrii Hotel Tania este unic aducand o parte din Frankfurt in inima Bucurestiului.

Hotelul Ancor este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in vecinatatea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Hotel Carol Parc este clasificat cu 5 stele de confort si este situat la 2 minute de Palatul Parlamentului si de Piata Unirii.

Hotelul Banat este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in centrul Bucurestiului,langa Piata Universitatii.

Hotel Casa Gabriela este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 5 minute de Piata Romana in centrul orasului.

Hotelul Basarab este clasificat cu 2 stele de confort si este situat la aproximativ 300 metri de Gara de Nord.

Despre Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este cel mai populat oras si totodata centru industrial si cultural al Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Casa Poporului, Academia Romana, Universitatea Politehnica, Biblioteca Nationala, Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu, Parcul tineretului.