Hoteluri Busteni

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Casa Freya, clasificata cu 4 stele de confort, este situata in apropierea Castelului Cantacuzino din Busteni, iesind in evidenta prin arhitectura sa speciala.

Vila Cristina este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 1 km de centrul localitatii Busteni, la poalele muntilor Costila și Caraiman.

Vila Cascada este clasificata cu 3 stele de confort, fiind localizata la 2 km de centrul orasului Busteni.

Hotel Popasul Vanatorilor este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 4 Km de statiunea Busteni in Poiana Tapului, Judet Prahova.

Complexul Turistic Gura Diham este clasificat cu 3 stele de confort, intr-o zona retrasa si linistita a padurii, la 4 km de centrul localitatii Busteni.

Hotel Paraul Rece este clasificat cu 3 stele de confort si se afla la poalele muntilor Bucegi, in centrul statiunii Busteni.

Pensiunea Paunasul este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in statiunea Busteni, la numai 2.8 Km de centru stalunii.

Hotel Alexandros este clasificat cu 3 stele de confort , fiind situat intr-un cadru natural la poalele Caraimanului, in statiunea Busteni.

Hotel Margaritar, clasificat cu 2 stele de confort, este asezat pe cursul raului Prahova, intr-un minunat decor montan la intrarea in Busteni.

Hotel Pestera este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in Parcul National Bucegi, in apropierea Manastirii Pestera Ialomitei.

Vila Lotru este clasificata cu 2 stele de confort, fiind situata in imediata apropiere a hotelului Alexandros.

Vila Bruno este cotata cu 5 stele de confort si este situata la 4 km de Sinaia.

Hotel Silva este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat la poalele masivului Caraiman langa statia de telecabina Busteni.

Hotel Mary este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa:Busteni, str.Valea Cerbului nr.4 in mijlocul statiunii Busteni, la 350 m de gara si 150m fata de DN1 Bucuresti Brasov.

Hotel Mihail este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la adresa: B-dul Libertatii, Nr.12, Busteni, Jud. Prahova.

«12»

Despre Busteni

Busteni

Statiunea Busteni ofera cea mai frumoasa panorama a muntilor Bucegi, fiind situata pe valea superioara a raului Prahova. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Peisajele intalnite aici fac din localitatea Busteni una dintre cele mai vizitate zone turistice, datorita Babelor si Sfinxului, Cascada Urlatoarea, Crucea Caraiman si Castelul Cantacuzino.