Hoteluri Pitesti, REZERVARI HOTELURI PITESTI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Ambiance se afla la iesirea din Pitesti spre Slatina, la numai cateva minute de centrul orasului zona targului saptamanal din Pitesti.

Hotel Magic Trivale este  situat la marginea orasului, langa Padurea Trivale si la doar cateva minute de Schitul Trivale si de centru.

Hotel Regat este situat in zona centrala a orasului situat la doar 2 minute de Primaria orasului.

Hotel Magic beneficiaza de o pozitie centrala fiind situat chiar in centrul orasului, la numai 1 minut de mers fata de Primaria orasului.

Hotelul Cornul Vanatorului este situat in capatul parcului Trivale, in apropierea Schitului, dar si la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului.

Hotel Cara este situat in centrul orasului Pitesti langa Prefectura, in zona centrala a Pitestiului aproape de cele mai importante puncte de interes.

Hotelul Metropol este situat in centrul orasului Pitesti in apropierea Muzeului Judetean si al Teatrului Alexandru Davila.

Hotelul Ice Club Select este cotet cu 5 stele de confort si este situat la 5 minute de centrul orasului.

Hotelul Celly este situat la intrarea in Pitesti dinspre Bucuresti in apropierea vamii Pitesti.

Yaky Center este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in centrul orasului, la o distanta de aproximativ 2 km de Primaria Pitesti.

Hotel Ramada ofera clientilor servicii de calitate într-un mediu modern, discret şi primitor. Arhitectura moderna a hotelului defineste de la inceput un loc atragator in care atentia la confort si detaliu primeaza. Hotelul imbina businessul cu relaxarea intr-un mod de succes oferind clientilor:

Hotel Sorelo este situat la iesirea din Pitesti spre Bascov, la 200 de metri de hypermarketul Auchan Bascov.

«1»

Despre Pitesti

Pitesti

Orasul Pitesti este situat in partea central-sudica a Romaniei. Prin Info-Hoteluri Pitesti puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Galeriile de Arta si Arta Naiva, Muzeul Judetean, Teatrul Alexandru Davila, Fantana Muzicala dar si evenimente culturale ca Simfonia Lalelelor, Zilele Pitestiului.

Alta unitati de cazare Pitesti:

Hoteluri Pitesti, Pensiuni Pitesti, Vile Pitesti.