Cazare Hunedoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Hunedoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Best este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat la intrarea in orasul Hunedoara la 3 km de Castelul Corvinilor si la 2 km de gara orasului.

Vila Castelul Maria este clasificat cu 4 stele de confort si este situata in satul Banpotoc, pe valea raului Varmaga.

Hotelul Krystal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 2 km de centrul orasului Hunedoara, langa comuna Pestis.

Hotelul Rusca este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Hunedoara, la 1,5 km distanta de Castelul Corvinilor.

Vila Gorunul este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 5 minute de padurea de stejari Chizid din Hunedoara.

Vila Tiffany este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la intrarea in Hunedoara la aproximativ 1,5 km de centrul orasului.

«1»

Despre Hunedoara

Hunedoara

Localitatea Hunedoara este situata pe valea Cernei in judetul Hunedoara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Corvinilor, Manastirea Prislop, Muntii Poiana Rusca.