Cazare Hunedoara, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Hunedoara.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Best este clasificat cu 3 stele de confort fiind situat la intrarea in orasul Hunedoara la 3 km de Castelul Corvinilor si la 2 km de gara orasului.

Hotelul Krystal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 2 km de centrul orasului Hunedoara, langa comuna Pestis.

Hotelul Rusca este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului Hunedoara, la 1,5 km distanta de Castelul Corvinilor.

Vila Gorunul este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 5 minute de padurea de stejari Chizid din Hunedoara.

Vila Tiffany este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la intrarea in Hunedoara la aproximativ 1,5 km de centrul orasului.

Vila Castelul Maria este clasificat cu 4 stele de confort si este situata in satul Banpotoc, pe valea raului Varmaga.

«1»

Despre Hunedoara

Hunedoara

Localitatea Hunedoara este situata pe valea Cernei in judetul Hunedoara. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Castelul Corvinilor, Manastirea Prislop, Muntii Poiana Rusca.