Cazare Iasi, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Iasi. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat chiar in centrul orasului la 15 minute de aeroport si 7 minute de gara centrala.

Hotelul Bellaria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 25 minute de aeroportul international si 15 minute de gara.

Complexul Unirea este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Iasi la 1 km de Catedrala Mitropolitana, aeroportul se afla la doar 15 minute de mers cu masina de complex iar gara locala la 15 minute de mers pe jos.

Hotelul Capitol este clasificat cu 3 stele de confort, situat in Iasi la 2000m de capat CUG.

Hotelul Belleville este situat la 3 km de gara, la 400 de metri distanta de Iulius Shopping Mall si la o distanta mica de unele obiective turistice din Iasi: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana  cat si Teatrul Luceafarul.

Hotelul Amadeo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 7 minute de aeroportul international Iasi si la 10 minute de centrul orasului.

Hotel Ceraminca este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in apropiere de marele Centru Comercial Iulius Mall si la 10 minute de centrul civic al orasului Iasi.

Hotelul Ciric este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul lacului Ciric amplasat la 3 km de centrul orasului si 1.8 Km de aeroport.

Hotelul Europa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Iasi si aceasi distanta fata de gara Iasi.

Hotelul La Castel este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat intr-un cadru natural de exceptie, langa padure, in Copou.

Hotelul Moldova este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul civic si istoric al orasului Iasi.

Pensiunea Ambiance, este clasificata cu 3 stele confort si este situata in centrul orasului Iasi. 

Pensiunea Hanul Dacilor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 5 km de centrul orasului.

Pensiunea Garofita este clasificata cu 3 stele de confort si este situata la 6 km de centrul orasului.

Villa Grande este clasificata cu 3 stele confort si este situata la 5 minute de centrul orasului si de Palatul Culturii.

«12»

Despre Iasi

Iasi

Municipiul Iasi este resedinta a judetului Iasi fiind centrul cultural, economic si academic al Moldovei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Palatul Culturii, Muzeul national Moldova, Muzeul Literaturii Romane, Muzeul Unirii.