Cazare Iasi, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Iasi. INFO-HOTELURI.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este amplasat chiar in centrul orasului la 15 minute de aeroport si 7 minute de gara centrala.

Hotelul Europa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Iasi si aceasi distanta fata de gara Iasi.

Hotelul Bellaria este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 25 minute de aeroportul international si 15 minute de gara.

Complexul Unirea este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul orasului Iasi la 1 km de Catedrala Mitropolitana, aeroportul se afla la doar 15 minute de mers cu masina de complex iar gara locala la 15 minute de mers pe jos.

Hotelul Capitol este clasificat cu 3 stele de confort, situat in Iasi la 2000m de capat CUG.

Hotelul La Castel este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat intr-un cadru natural de exceptie, langa padure, in Copou.

Hotelul Moldova este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul civic si istoric al orasului Iasi.

Hotel Indiana este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la 15 minute de aeroport si la 10 minute de gara. Este situat chiar in centrul orasului Iasi.

Hotelul Eden este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului, in spatele primariei si foarte aproape de Teatrul National "Vasile Alecsandri".

Pensiunea Ambiance, este clasificata cu 3 stele confort si este situata in centrul orasului Iasi. 

Hotelul Belleville este situat la 3 km de gara, la 400 de metri distanta de Iulius Shopping Mall si la o distanta mica de unele obiective turistice din Iasi: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana  cat si Teatrul Luceafarul.

Hotelul Ciric este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe malul lacului Ciric amplasat la 3 km de centrul orasului si 1.8 Km de aeroport.

Villa Grande este clasificata cu 3 stele confort si este situata la 5 minute de centrul orasului si de Palatul Culturii.

Hotelul Tudor Palace este clasificat cu 3 stele confort si este situat in apropierea centrului comercial Iulius Mall si la cateva minute de aeroport.

Complexul de apartamente este clasificat cu 3 stele de confort si se bucura de o amplasare convenabila in cartierul Tatarasi, aproape de centrul orasului.

«12»

Despre Iasi

Iasi

Municipiul Iasi este resedinta a judetului Iasi fiind centrul cultural, economic si academic al Moldovei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Palatul Culturii, Muzeul national Moldova, Muzeul Literaturii Romane, Muzeul Unirii.