Cazare Mamaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Mamaia 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Bavarua Blu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la numai 20 de metri de plaja si 6 km de Gara Constanta.

Hotel Richmond este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in statiunea Mamaia la numai 50m de plaja. Intr-o ambianta de lux combinata cu ideile moderne cele 47 de camere din care 40 duble ,4 VIP si 3 apartamente sunt puse la dispozitia turistilor, iar restaurantul va sta la dispozitie cu 80 locuri unde se pot organiza diverse evenimente festive.

 

 

Hotelul Briza Marii este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in partea central-nordica a statiunii, la numai 20 de metri de plaja.

Hotelul Club California este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii Mamaia pe malul Lacului Siutghiol.

Complex Mercur Minerva Family Club este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in zona centrala a statiunii, la o distanta de 1 km de Cazinoul din Mamaia.

Club de vacanta Corabia Piratilor este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in partea nordica a statiunii, la o distanta de 200 de metri de plaja.

Hotel Elegance este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de 50 de metri de plaja.

Hotel Amiral este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in nordul statiunii Mamaia, la o distanta de 20 metri de plaja.

Hotel Central este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 50 metri de plaja, pe partea opusa aflandu-se Lacul Siutghiol.

Hotel Comandor este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in nordul statiunii Mamaia intre Hotelurile Orfeu si Amiral.

Despre Mamaia

Mamaia

Statiunea Mamaia este situata in vestul litoralului, in partea de nord a Localitatii Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Satul de vacanta, Aqua Magic, Telegondola si lacul Siutghiol.