Cazare Mamaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Mamaia 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Del Mar este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la intrarea in statiunea Mamaia, intre mare si Lacul Siutghiol.

Hotel Dobrogea este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia, la doar 5 minute de mers de parcul acvatic Aqua Magic si 10 minute de plaja.

Hotelul Doina este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la intrarea in statiunea Mamaia, la o distanta de 30 metri de plaja si 300 metri de Aqua Magic

Hotelul Dorna este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in nordul statiunii Mamaia intr-o zona linistita, la doar 100 metri de plaja.

Hotelul Florida este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat pe malul Lacului Siutghiol, la numai 5 minute de mers de parcul Aqua Magic.

Hotel Iaki este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de numai 20 de metri de plaja.

Hotel Malibu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in sudul statiunii Mamaia, la numai 10 metri de plaja.

Hotel Orfeu este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe coasta Marii Negre, in nordul statiunii Mamaia.

Hotel Palm Beach este clasificat cu 5 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la doar cateva minute de mers de Portul Constanta.

Hotel National este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 150 de metri de plaja si 50 de metri de Lacul Siutghiol.

Hotel Patria este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat chiar in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 50 de metri de plaja.

Hotelul Regal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat in nordul statiunii Mamaia, la o distanta de 140 metri de plaja.

«1234»

Despre Mamaia

Mamaia

Statiunea Mamaia este situata in vestul litoralului, in partea de nord a Localitatii Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Satul de vacanta, Aqua Magic, Telegondola si lacul Siutghiol.