Cazare Mamaia, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Mamaia 2014.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Doina este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat la intrarea in statiunea Mamaia, la o distanta de 30 metri de plaja si 300 metri de Aqua Magic

Club de vacanta Corabia Piratilor este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in partea nordica a statiunii, la o distanta de 200 de metri de plaja.

Hotel Central este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la o distanta de 50 metri de plaja, pe partea opusa aflandu-se Lacul Siutghiol.

Hotelul Briza Marii este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in partea central-nordica a statiunii, la numai 20 de metri de plaja.

Hotel Dobrogea este clasificat cu 2 stele de confort, fiind situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia, la doar 5 minute de mers de parcul acvatic Aqua Magic si 10 minute de plaja.

Hotelul Riviera este clasificat cu 3 stele de confort si este pozitionat in centrul Statiunii Mamaia, la numai 20 metri de plaja.
Facilitati Hotel:
-215 camere duble, 14 camere familiale si un apartament
-2 sali de conferinta cu o capacitate de 200 locuri dotate cu instalatiile audio-video necesare.
-Piscina (accesul la piscina se face contra cost taxa fiind de 10 lei luni-vineri si 20 lei sambata si duminica)
-Restaurant si terasa

Hotel Elegance este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul statiunii, la o distanta de 50 de metri de plaja.

Hotel Orfeu este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat pe coasta Marii Negre, in nordul statiunii Mamaia.

Hotel Malibu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in sudul statiunii Mamaia, la numai 10 metri de plaja.

Hotelul Dorna este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in nordul statiunii Mamaia intr-o zona linistita, la doar 100 metri de plaja.

Hotelul Florida este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat pe malul Lacului Siutghiol, la numai 5 minute de mers de parcul Aqua Magic.

Hotel Comandor este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat in nordul statiunii Mamaia intre Hotelurile Orfeu si Amiral.

Complex Mercur Minerva Family Club este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in zona centrala a statiunii, la o distanta de 1 km de Cazinoul din Mamaia.

Hotelul Regal este clasificat cu 3 stele de confort, fiind pozitionat in nordul statiunii Mamaia, la o distanta de 140 metri de plaja.

Hotel Bavarua Blu este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat la numai 20 de metri de plaja si 6 km de Gara Constanta.

«1234»

Despre Mamaia

Mamaia

Statiunea Mamaia este situata in vestul litoralului, in partea de nord a Localitatii Constanta. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Satul de vacanta, Aqua Magic, Telegondola si lacul Siutghiol.