Cazare Miercurea Ciuc, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Miercurea Ciuc.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Flamingo este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la doar 50 de metri de statia de autobuz si 3 km de Gara Miercurea Ciuc.

Hotel Park este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 2 km de centrul orasului, zona fiind inconjurata de castele baroce si manastiri.

Hunguest Hotel Fenyo este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in centrul orasului, avand in apropriere parcul central si patinoarul.

Hotel Salvator este clasificat cu 2 stele de confort, fiind amplasat intr-o gradina spatioasa, la numai 3 km de centrul orasului Miercurea Ciuc.

«1»

Despre Miercurea Ciuc

Miercurea Ciuc

Miercurea Ciuc este resedinta Judetului Harghita. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Monumentul Eroului Roman, Castelul Miko, Muzeul Oltului si Muresului Superior, Palatul Justitiei, Biserica Mileniului, Cimitirul Eroilor, Capela Salvator, Biserica si Manastirea Franciscanilor, Biserica romano-catolica Sfanta Cruce.