Cazare Oradea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Oradea.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Continental Forum este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat la cateva minute de Primarie, Prefectura, Tribunal.

Hotelul Atlantic este clasificat cu 4 stele de confort si este situat intr-o zona linistita din centrul orasului Oradea, la 50 de metri de malul Crisului Repede.

Hotelul Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Oradea si la 20 de minute de granita cu Ungaria.

Hotelul Maxim este clasificat cu 4 stele de confort si este situat central in vecinatatea pietonalei si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului.

Hotelul Bulevard este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii la iesirea spre Satu-Mare.

Hotelul Corola este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 500 de metri de Gara de Vest din Oradea.

Hotelul Elite este clasificat cu 4 stele de confort si este plasat in centrul orasului in zona verde, pe malul drept al raului Crisul Repede in apropiere de Bazinul Olimpic.

Complexul Living in Aparthotel este clasificat cu 3 stele de confort situat in centrul Oradei.

Hotelul Class este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Aeroportului international Oradea, intre centru orasului si soseaua de centura, intr-o zona foarte linistita.

Hotelul Lyra este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Oradea pe drumul European 60 pe sensul spre Cluj Napoca.

Pensiunea Recidency este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea Teatrului de stat si Primariei din Oradea.

Hotel Melody este clasificat cu 3 stele de confort aflandu-se la 10 km distanta de frontiera romano-ungara.

Hotelul Nevis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de principalul centru expozitional din Oradea si la o foarte mica distanta de centrul orasului.

Hotelul Scorilo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Oradea, vizavi de Parcul Petofi Sandor.

Hotelul Sky este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 8 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Oradea.

«12»

Despre Oradea

Oradea

Oradea este resedinta de judet cat si cel mai mare oras al judetului Bihor. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Teatrul de Stat, Teatrul Arcadia, Filarmonica de stat, Muzeul Tarii Crisilor, Muzeul Militar.