Cazare Oradea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Oradea.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Silver este clasificat cu 4 stele de confort si este localizat in centrul orasului Oradea.

Hotelul Impero este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe unul dintre cele mai mari si circulate bulevarduri, la aproximativ 3 km de aeroport.

Hotelul Transit este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai.

Hotelul Atrium este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului, la 20 de metri distanta de Centrul comercial Crisul.

Hotelul Iris este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe E60 la 8 km de Oradea si la 10 minute de Aeroportul din Oradea.

Hotelul Lan este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in cartierul Rogerius, langa Biserica Sfantul Apostol Andrei.

Hotelul Terra este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe malul drept al Crisului Repede, la 500 metri de Strandul Municipal.

Pensiunea Junior este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in zona de centura a orasului Oradea, la intrarea dinspre Baile Felix.

Hotelul Vila Opera este clasificat cu 3 stele de confort si este situata in centrul orasului Oradea, vis a vis de Camera de Comert si Industrie Bihor.

Hotelul Varadia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat aproximativ la 2 km de aeroport si la 4 km de centrul orasului.

«12»

Despre Oradea

Oradea

Oradea este resedinta de judet cat si cel mai mare oras al judetului Bihor. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Teatrul de Stat, Teatrul Arcadia, Filarmonica de stat, Muzeul Tarii Crisilor, Muzeul Militar.