Cazare Oradea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Oradea.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Recidency este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea Teatrului de stat si Primariei din Oradea.

Hotelul Lan este clasificat cu 2 stele de confort si este situat in cartierul Rogerius, langa Biserica Sfantul Apostol Andrei.

Pensiunea Junior este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in zona de centura a orasului Oradea, la intrarea dinspre Baile Felix.

Hotelul Terra este clasificat cu 2 stele de confort si este situat pe malul drept al Crisului Repede, la 500 metri de Strandul Municipal.

Hotelul Varadia este clasificat cu 3 stele de confort si este situat aproximativ la 2 km de aeroport si la 4 km de centrul orasului.

Hotelul Corola este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 500 de metri de Gara de Vest din Oradea.

Hotelul Bulevard este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea garii la iesirea spre Satu-Mare.

Hotelul Class este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in apropierea Aeroportului international Oradea, intre centru orasului si soseaua de centura, intr-o zona foarte linistita.

Hotelul Lyra este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Oradea pe drumul European 60 pe sensul spre Cluj Napoca.

Hotelul Vila Opera este clasificat cu 3 stele de confort si este situata in centrul orasului Oradea, vis a vis de Camera de Comert si Industrie Bihor.

Hotelul Sky este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 8 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Oradea.

Hotelul Impero este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe unul dintre cele mai mari si circulate bulevarduri, la aproximativ 3 km de aeroport.

Hotelul Transit este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai.

Hotelul Nevis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de principalul centru expozitional din Oradea si la o foarte mica distanta de centrul orasului.

Hotelul Atlantic este clasificat cu 4 stele de confort si este situat intr-o zona linistita din centrul orasului Oradea, la 50 de metri de malul Crisului Repede.

«12»

Despre Oradea

Oradea

Oradea este resedinta de judet cat si cel mai mare oras al judetului Bihor. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Teatrul de Stat, Teatrul Arcadia, Filarmonica de stat, Muzeul Tarii Crisilor, Muzeul Militar.