Cazare Oradea, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Oradea.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotelul Ramada este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Oradea si la 20 de minute de granita cu Ungaria.

Hotelul Maxim este clasificat cu 4 stele de confort si este situat central in vecinatatea pietonalei si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului.

Hotelul Elite este clasificat cu 4 stele de confort si este plasat in centrul orasului in zona verde, pe malul drept al raului Crisul Repede in apropiere de Bazinul Olimpic.

Hotelul Continental Forum este clasificat cu 4 stele de confort si este pozitionat la cateva minute de Primarie, Prefectura, Tribunal.

Hotelul Silver este clasificat cu 4 stele de confort si este localizat in centrul orasului Oradea.

Complexul Living in Aparthotel este clasificat cu 3 stele de confort situat in centrul Oradei.

Hotelul Atrium este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul orasului, la 20 de metri distanta de Centrul comercial Crisul.

Hotelul Iris este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe E60 la 8 km de Oradea si la 10 minute de Aeroportul din Oradea.

Hotelul Scorilo este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in Oradea, vizavi de Parcul Petofi Sandor.

Hotelul Atlantic este clasificat cu 4 stele de confort si este situat intr-o zona linistita din centrul orasului Oradea, la 50 de metri de malul Crisului Repede.

Hotel Melody este clasificat cu 3 stele de confort aflandu-se la 10 km distanta de frontiera romano-ungara.

Hotelul Nevis este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la doar 5 minute de principalul centru expozitional din Oradea si la o foarte mica distanta de centrul orasului.

Hotelul Sky este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la aproximativ 8 km de aeroport si la 5 km de centrul orasului Oradea.

Hotelul Impero este clasificat cu 3 stele de confort si este situat pe unul dintre cele mai mari si circulate bulevarduri, la aproximativ 3 km de aeroport.

Hotelul Transit este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai.

«12»

Despre Oradea

Oradea

Oradea este resedinta de judet cat si cel mai mare oras al judetului Bihor. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Teatrul de Stat, Teatrul Arcadia, Filarmonica de stat, Muzeul Tarii Crisilor, Muzeul Militar.