Pensiuni Buzau

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Casa Maria este clasificat cu 4 stele de confort si este situata in localitatea Berca la o distanta de 16 km de Vulcanii Noroiosi si la doar 500 de metri de Manastirea Cetatuia.

Pensiunea Casa cu Tei este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in localitatea Sarata-Monteoru la aproximativ 16 km de Buzau.

Pensiunea Valverde este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in Posta Calnau, iar orasul Buzau si Gara se afla la 15 km distanta.

Pensiunea Hanul Crasmarita este clasificat cu 4 stele de confort, fiind situat chiar la intrarea in Buzau, la o distanta de 2,5 km de Primaria Maracineni.

«1»

Despre Buzau

Buzau

Localitatea Buzau se afla pe malul raului Buzau si este resedinta si cel mai mare oras a judetului cu acelari nume. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: Parcul Crang, Casa Vergu-Manaila, rezervatia Vulcanii Noroiosi, Focul viu de la Lopatari.