Cazare Piatra Neamt, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Piatra Neamt.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Casa Drumetului esti clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 7 km de Piatra Neamt si la 1,2 km de Gara Savinesti.

Pensiunea Elena este clasificata cu 3 stele de confort si se afla pe DN 15D, la o distanta de numai 7,5 km de municipiul Piatra Neamt.

Pensiunea Moldova este clasificata cu 3 stele de confort, fiind situata la 300 de metri de Lacul Batca Doamnei si la 4 km de centrul si Gara.

Central Plaza Hotel este clasificat cu 4 stele de confort si se afla chiar in centrul orasului Piatra Neamt, la o plimbare de 5 minute de gara.

Pensiunea Lory este clasificata cu 3 stele de confort, find situata la poalele dealului Batca Domnnei, la numai 5 km de orasul Piatra Neamt.

Pensiunea Ianis este clasificata cu 3 stele de confort si se afla la 1 km de iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz si 3 km fata de centrul orasului.

«1»

Despre Piatra Neamt

Piatra-Neamt

Piatra Neamt este situat pe valea Bistritei, fiind resedinta judetului Neamt. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul Memorial Calistrat Hogas, Curtea Domneasca.