Cazare Ploiesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Ploiesti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Pensiunea Bistro Boema este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in Cartierul Albert, langa statia de autobuz si la o distanta de 5 km de Gara de Vest din Ploiesti.

Pensiunea Sunrise este clasificata cu 4 stele de confort, fiind pozitionata la 1,5 km de centrul orasului si 2 km de Gara din Ploiesti.

Hotel Acapulco este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Ploiesti, la o distanta de 3 km de Primarie si 1,6 km de Gara Sud.

«12»

Despre Ploiesti

Ploiesti

Municipiul Ploiesti este resedinta Judetului Prahova, fiind unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Palatul Culturii, Teatrul "Toma Caragiu", Filarmonica, Casa de Cultura a Sindicatelor, muzee, iar de oras mai sunt legate nume ca: I. L. Caragiale, Geo Bogza, Nichita Stanescu.