Cazare Ploiesti, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Ploiesti.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Vigo este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat la numai 1 km de Gara Sud Ploiesti si Parcul Democratiei.

Boutique Hotel Villa Bijoux este clasificat cu 4 stele de confort, fiind amplasat in centrul orasului, la 50 de metri de statia de autobuz si 600 de metri de Catedrala Ortodoxa Sf. Ioan Botezatorul.

Hotel Angelo D'Oro este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la o distanta de 1,2 km de Parcul Olimpia si 3 km de Primaria Ploiesti.

Hotel Best este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat in apropierea centrului orasului, la o distanta de 2 km de Primaria si Gara Ploiesti.

Hotel Acapulco este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Ploiesti, la o distanta de 3 km de Primarie si 1,6 km de Gara Sud.

Pensiunea Atra Doftana este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata intr-o zona linistita, la o distanta de 100 de metri de malul lacului Paltinu si 15 km de Muntii Baiu.

Hotel Euroconfort este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la doar 700 de metri de centrul orasului, iar cea mai apropiata statie de autobuz si centrul comercial se afla la 150 de metri.

Hotel Tiara este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat chiar in centrul orasului Ploiesti, la o distanta de 45 de km de Aeroportul Henri Coanda.

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 500 de metri de bulevardul principal, astfel incat se permite accesul usor spre zonele de inters major ale orasului.

Hotel Central Ploiesti este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Ploiesti, la numai 2 km de Gara si 45 km de Aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

Pensiunea Sunrise este clasificata cu 4 stele de confort, fiind pozitionata la 1,5 km de centrul orasului si 2 km de Gara din Ploiesti.

Hotel Tudor este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la 5 km de orasul Ploiesti si la 52 de km de Aeroportul Henri Coanda.

Hotel Class este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat in centrul orasului Ploiesti, la 1 km de Parcul Nichita Stanescu si aproximativ 3 km de Primarie.

Hotel Maryo este clasificat cu 3 stele de confort, fiind amplasat la mai putin de 2 km de Gara si Parcul Olimpia.

Pensiunea Bistro Boema este clasificata cu 3 stele de confort, fiind amplasata in Cartierul Albert, langa statia de autobuz si la o distanta de 5 km de Gara de Vest din Ploiesti.

«12»

Despre Ploiesti

Ploiesti

Municipiul Ploiesti este resedinta Judetului Prahova, fiind unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii Turistice: Palatul Culturii, Teatrul "Toma Caragiu", Filarmonica, Casa de Cultura a Sindicatelor, muzee, iar de oras mai sunt legate nume ca: I. L. Caragiale, Geo Bogza, Nichita Stanescu.