Cazare Poiana Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Poiana Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Acasa la Dracula este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 12 km de orasul medieval Brasov.

Hotel Aurelius Imparatul Romanilor este clasificat cu 5 stele de confort si este situat pe malul Lacului Miorita.

Hotelul Condor este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotelul Ruia este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la o altitudine de 1030 metri intr-o zona cu multa liniste si aproape de partiile de schi.

Hotelul Rizzo Boutique este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe creasta Muntilor Carpati, adapostit intre brazi in statiunea Poiana Brasov.

Pensiunea Nanfang este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 150 de metri de partiile de schi din statiunea Poiana Brasov.

Hotel Sport & Spa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa partiile de schi.

Hotel Bradul este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in Complexul Hotelier Ana Hotel's.

Hotel Poiana este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din Coplexul Ana Hotel's, alaturi de Hotel Sport& Spa si Hotel Bradul.

Hotel Alpin este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotel Rina Tirol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotel Rina Vista este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov si in apropierea centrului de echitatie.

Pensiunea Limor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea Complexului Favorit, in centrul statiunii Poiana Brasov..

Hotelul Piatra Mare este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in cel mai inalt punct din statiunea Poiana Brasov.

«12»

Despre Poiana Brasov

Poiana Brasov

Poiana Brasov este statiunea turistica cu renume international dedicata in special sporturilor de iarna. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: 12 partii de schi, Masivul Postavarul, Pestera Valea Cetatii, Biserica de Lemn.