Cazare Poiana Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Poiana Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Miruna este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 50 de metri de telecabina si partia de schi din Poiana Brasov.

Hotel Miraj este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la intrarea in statiunea Poiana Brasov, in apropierea partiilor de ski.

Hotel Poiana Ursului este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in apropierea partiilor de schi si a Complexului Favorit.

Hotel Caraiman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat zona turistica Poiana Brasov, facand parte din Complexul Sportiv National Poiana Brasov.

Hotel Edelweiss este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 700 de metri de partia de schi Bradul si de patinoarul din Poiana Brasov.

Pensiunea Heraldic CLub este clasificata cu 5 stele de confort si este situata in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotel Royal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Poiana Brasov, intr-o zona plina de verdeata.

Hotel Club Rossignol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la baza partiei de ski din Poiana Brasov.

«12»

Despre Poiana Brasov

Poiana Brasov

Poiana Brasov este statiunea turistica cu renume international dedicata in special sporturilor de iarna. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: 12 partii de schi, Masivul Postavarul, Pestera Valea Cetatii, Biserica de Lemn.