Cazare Poiana Brasov, REZERVARI hoteluri, vile si pensiuni Poiana Brasov.

  • Rezultate pe pagină:
  • 15
  • 25
  • 50

Hotel Caraiman este clasificat cu 2 stele de confort si este situat zona turistica Poiana Brasov, facand parte din Complexul Sportiv National Poiana Brasov.

Pensiunea Nanfang este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 150 de metri de partiile de schi din statiunea Poiana Brasov.

Hotel Poiana este clasificat cu 3 stele de confort si face parte din Coplexul Ana Hotel's, alaturi de Hotel Sport& Spa si Hotel Bradul.

Hotel Rina Tirol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotel Rina Vista este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov si in apropierea centrului de echitatie.

Pensiunea Limor este clasificata cu 3 stele de confort si este situata in apropierea Complexului Favorit, in centrul statiunii Poiana Brasov..

Hotel Miruna este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la numai 50 de metri de telecabina si partia de schi din Poiana Brasov.

Hotel Royal este clasificat cu 3 stele de confort si este situat in statiunea Poiana Brasov, intr-o zona plina de verdeata.

Hotel Club Rossignol este clasificat cu 3 stele de confort si este situat la baza partiei de ski din Poiana Brasov.

Hotel Acasa la Dracula este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la 12 km de orasul medieval Brasov.

Hotelul Ruia este clasificat cu 4 stele de confort si este situat la o altitudine de 1030 metri intr-o zona cu multa liniste si aproape de partiile de schi.

Hotelul Rizzo Boutique este clasificat cu 4 stele de confort si este situat pe creasta Muntilor Carpati, adapostit intre brazi in statiunea Poiana Brasov.

Hotelul Condor este clasificat cu 4 stele de confort si este situat in centrul statiunii Poiana Brasov.

Hotel Sport & Spa este clasificat cu 4 stele de confort si este situat langa partiile de schi.

«12»

Despre Poiana Brasov

Poiana Brasov

Poiana Brasov este statiunea turistica cu renume international dedicata in special sporturilor de iarna. Prin Info-Hoteluri puteti beneficia de reduceri la cazare, rezervari online si servicii de cea mai buna calitate fara comision. Turistii pot alege dintr-o oferta variata de hoteluri, vile si pensiuni cu cele mai bune tarife si camere. Atractii turistice: 12 partii de schi, Masivul Postavarul, Pestera Valea Cetatii, Biserica de Lemn.